Bedrijven

Runt u een hotel, restaurant, espressobar of een delicatessenzaak en zou u het heerlijkste gebak ter wereld aan uw klanten willen aanbieden? Neem dan contact met ons op en wij zullen u hierbij van dienst zijn.

Vier redenen waarom de Marlenka honing taart zo geschikt is voor uw onderneming:

  1. Internationale delicatesse, welke aan populariteit wint in verschillende landen binnen en buiten Europa (geschikt voor internationale hotels);

  2. Vergezeld van een kopje koffie smaakt het overheerlijk en zult u van beide genieten als nooit tevoren (fantastische mogelijkheid voor cafés en espressobarren);

  3. Is extreem lang houdbaar middels de nieuwste techniek van vacuüm verpakken – 2 maanden bij kamertemperatuur (tot 25°C) tot 6 maanden in de koeling (geschikt voor delicatessenzaken en lange termijn opslag);

  4. Vrij van synthestische conserveringsmiddelen en kleurstoffen en is daarom gecertificeerd als NATUURLIJK PRODUCT (Geschikt voor restaurants waarvan de klanten hoge eisen stellen aan het geleverde product).
Image

Om de verkoop van Marlenka honing taart in uw onderneming te ondersteunen, bieden wij u verschillende promotiematerialen aan:

Tafelstandaards

Image
Wanneer u begint met het aanbieden van het nieuwe product, is het van groot belang dat u uw klanten ervan op de hoogte brengt dat er iets nieuws is om te proberen. Wij adviseren u deze tafelstandaards op de tafels te plaatsen. Er is zelfs ruimte om de prijs van een portie aan te geven.

Plastic bewaardoos Marlenka

Image

Geeft u de mogelijkheid de taart aan de klant te tonen en zorgt er tevens voor dat deze niet uitdroogt. De afmetingen van de plastic bewaardoos zijn 290x290x 100 mm.

Schoolbord

Image

Om de taart binnen te promoten. De afmetingen van het schoolbord zijn 600x400 mm.

Dienblad

Image

Om de taart en andere consumpties rond te brengen

Kartonnen kast

Image

Om de taart in uw delicatessenzaak te tonen. De hoogte van de kast is 188 cm en de capaciteit is 20 taarten.